3 indretningsidéer til den lille lejlighed

Hvis du bor i en mindre lejlighed, så har du sikkert oplevet, at den hurtigt kan føles rodet og fyldt op af en masse ting. Desuden kan det være svært at få plads til alle dine ting. Heldigvis findes der flere tips til indretning af den lille lejlighed. Med disse tips kan du indrette din lejlighed på en smart, hyggelig og funktionel måde.

Vælg funktionelle møbler

Først og fremmest er det en fordel at vælge funktionelle møbler. I dag finder du mange forskellige møbler, der har mere end blot en enkelt funktion. Det kan eksempelvis være et sofabord eller en seng, som er forsynet med opbevaringsplads. Derudover finder du puffer til stuen, der både kan bruges som en ekstra siddeplads samt som en form for fodskammel. 

Tænk godt og grundigt over detaljerne

Et andet tip er, at du bør tænke godt og grundigt over detaljerne i din lejlighed. Pyntegenstande og brugskunst kan hurtigt ende med at fylde en del, så det ender med at se rodet ud. Du behøver ikke at undvære disse ting, men du bør helt klart vælge pyntegenstande og brugskunst med omhu.

Et spejl er altid en god idé

I en lille lejlighed er det altid en god idé at have et spejl. Ikke nok med at et spejl kan være med til at give din lejlighed et indbydende og attraktivt design, så giver det også lejligheden et mere luftigt og rummeligt look. Dette er uden tvivl et plus, når det kommer til en mindre lejlighed.