Derfor skal du vælge rækkehus i Jyllinge

Har du overvejet at flytte til Jyllinge på Sjælland, der ligger lige ud til Roskilde Fjord og ca. 17 km fra Roskilde? Det burde du måske, hvis du alligevel arbejder i kommunen og skal bruge en fredelig base at vende tilbage til. Jyllinge har masser at byde på, hvad gælder kultur og natur, og med den korte distance ikke blot til Roskilde, men også til forstadskommuner som Ballerup, har du masser at lave.

Slip billigere i ejendomsskat

Skal du have en god boligløsning, kan du vælge et rækkehus i Jyllinge. Rækkehuse har en del fordele over andre boligtyper. For det første vil der være et mindre grundareal pr. hus, da husene netop ligger så tæt op ad hinanden. Det giver en lavere ejendomsskat end ved visse parcelhuse, men du skal så være indstillet på, at du ikke får så meget udendørs plads at boltre dig på – som hovedregel.

Er du havemenneske? Nej? Godt

Hvis du ikke er det store havemenneske, er et rækkehus også en fin løsning, hvis du alligevel ønsker eget hus og ikke kan stille dig tilfreds med en ejerlejlighed. Ofte vil du have en græsplæne og måske også et lille bed, men pladsen vil tit og ofte ikke være der til, at du kan have større haveprojekter i gang. Er du okay med aldrig at få den glorværdige have, parcelhuse muliggør, er det ikke et problem.

Nyd Roskilde Kommune fra et rækkehus i Jyllinge

Fra dit rækkehus i Jyllinge kan du nyde, hvad byen – og kommunen i øvrigt – har at byde på. Roskilde Havn og Vikingeskibsmuseet er to steder, hvor du kan få maritime oplevelser og lidt kultur oveni. I Roskilde by kan du tage på weekendtur til Latinerhaven eller Folkeparken, og hjemme i Jyllinge får du al den friske fjordbrise, du kunne drømme om. Vil du skabe et liv i kommunen? Så vælg Jyllinge.