Få et sidebord med hjul og udnyt pladsen bedre

Indret dit hjem og skab mere fleksibilitet med møbler, der kan nemt kan flyttes rundt. Hvis det somme tider kniber med pladsen, er et sidebord med hjul en ideel løsning. Så kan du nemlig flytte sidebordet hen til der, hvor du ønsker at bruge det uden at skulle have to borde stående. Det kan for eksempel være, at du har brug for et bord ved siden af din sofa til at lægge din bog om dagen, og om aftenen vil bruge det samme bord foran sofaen til at servere et glas vin. Et sidebord med hjul er nemt og praktisk at flytte rundt. Klik her og se et stort udvalg af flotte sideborde.

Skab et trendy hjem med sideborde hjul

Få et sidebord med hjul og brug det som natbord. Det er nemt at trække ud fra væggen, når du skal støvsuge på steder, hvor det ikke er så nemt at komme til. Der findes mange forskellige slags sideborde med og uden hjul. Vælg et sidebord, der passer ind i din boligstil og til din smag. Det kan være sidebord i et let og tidløst design eller et rustikt sidebord i træ med hjul. Sideborde med synlige hjul er blevet særdeles populære, da det giver en fornemmelse af de rene materialer.

Sideborde til flere formål

Mangler du lige den lille plads til at lægge dine ting på eller placere en lampe, så lyset bliver fordelt godt i stuen? Så er et sidebord en ideel løsning til hjemmet. Du kan få sideborde i mange forskellige stilarter og materialer. Der findes et sidebord til ethvert formål og enhver smag. Vælg mellem sideborde med hjul, med hylde, med magasinholder eller med skuffe. Eller vælg et sidebord til at bruge udenfor som sommeren på terrassen.

Det er de små detaljer, der gør forskellen

Udover at et sidebord er særdeles anvendeligt og praktisk, så er det også et perfekt indretningsmøbel. Et sidebord er nemlig ikke større end, at det er nemt at placere og flytte rundt på. Med et sidebord kan du nemt kæle om detaljerne for indretningen af din bolig. Du kan for eksempel bruge et højt sidebord til entréen til at stille en smuk lampe eller plante på eller stille det under et spejl med plads til at lægge dine bilnøgler på. Der findes mange muligheder med et sidebord til at skabe de små detaljer, når du indretter hjemmet.

Designer sideborde til ethvert hjem

Du går aldrig helt galt i byen, når du vælger et designermøbel. Selv i et hjem sammensat af vintage møbler og af brugt og nyt passer et designer-sidebord godt ind. Det bedste ved sideborde er, at du kan få det til at passe ind i alle rum. Gå på opdagelse i det store udvalg af sideborde. Sideborde findes i alle materialer som træ, messing, glas, flet, marmor og så videre. Du vil blive overrasket over de muligheder du kan få med sideborde – og hvordan du kan udnytte pladsen bedre med dem.