Find det rigtige skilt til dit hjem

Det er altid essentielt, at man kan se både dit navn og husnummeret på dit hus eller på din postkasse. Selvom det lyder kedeligt, så kan du faktisk finde mange billige udendørs skilte i flere forskellige farver. Du kan finde et lille hvidt postkasseskilt eller et flot og elegant skilt i rustfrit børstet stål.

Ofte kan du også selv montere skiltet. Der følger nemlig en monteringsvejledning med til de fleste udendørs skilte. Er du mere til luksusudgaven? Så kan du også få graveret eller trykt præcis den tekst, du vil have på dit udendørs skilt.

Køb skilte til din forretning eller hjemmet

Du kan pynte både dit hus, din forretning eller indgangen til din bar med udendørs skilte. Hvad med et flot gadeskilt eller et let klapskilt? Måske er du ejendomsmægler og mangler en flot indgravering til dit nye ejendomsmæglerskilt?

I dit private hjem, kan du også pynte indgangen til din bar med et af de populære ”open” skilte. Eller hvad med et ”WC” skilt til toilettet? Retro skilte til hjemmet er også meget populære. Disse kan du bruge både i soveværelset, i stuen eller hvor du synes, de passer.

Er du mere til citatskilte? Ofte kan du finde skilte med gamle og sjove citater fra alle dine yndlingsfilm og brands. Skiltene er er en god måde at gøre dit hjem mere personligt på. Når folk kommer på besøg, vil de hurtigt kunne danne sig et indtryk af dig som person. Husk på, at det er dig, som bestemmer hvilke skilte, der passer bedst ind i dit hjem – og skilte er en sjov tilføjelse!

Køb et hundetegn til halsbåndet

Vidste du, at alle hunde der er over 4 måneder, skal bære et hundetegn i sit halsbånd? Herpå skal dit navn og din adresse som ejer stå. Hvis din hund kan ske at løbe væk eller fare vild, så er det også en god idé at indgravere dit telefonnummer.

På den måde kan folk nemt komme i kontakt med dig. Husk at hundetegnet skal kunne modstå alt slags vejr. Derfor skal dit navn og din adresse graveres eller præges ind i skiltets overflade.

Det er strafbart, hvis du lader din hund gå rundt uden hundetegn på halsbåndet. Du kan endda risikere at få en bøde, hvis hundetegnet ikke er i orden eller ikke lever op til lovens krav.