Find inspiration til indretning af din bolig

Indretning af bolig har altid været et populært emne. For nogen handler indretning om at følge tidens trends, og være med på det sidste nye. For andre handler det mere om at skabe et personligt og unikt hjem, mens det for andre igen bare handler om at indrette sig så praktisk som muligt.

Mange studerende bor på meget lidt plads, og her handler boligindretningen ofte om at det skal være så funktionelt som muligt.

For nogen er boligindretning udfordrende og sjovt, mens det for andre er mere lige meget.

Uanset hvilken type du er, så er det altid rart af få inspiration til hvordan du kan indrette din bolig så den bliver mere personlig, mere lys, mere luftig, mere funktionel osv.

Her på siden får du et par tips til hvor du skal kigge hen hvis du mangler inspiration til boligindretningen.

Kig på nettet

Nettet er næsten altid en dejlig og nærmest uendelig kilde til inspiration, men det bugner også med reklamer fra møbelhuse og andet der gerne slår på at lige netop deres produkter er de allerbedste.

Du skal helst vide lidt om hvad du søger inden du bare sætter dig ned og begynder at klikke rundt, da det ellers godt kan blive svært at overskue.

Find f.eks. en god blog om indretning og bolig, eller hvis du er mere til billeder kan du evt. kigge på pinterest og søge på billedresultater.

Det gode ved at søge på nettet er at du kan søge meget specifikt på f.eks. billig boligindretning, eller minimalistisk boligindretning osv.

Abonner på boligmagasiner

Bo Bedre er et blad der har været her i mange år, de sætter fokus på alle tidens trends, men tager også læserbreve op og løser specifikke udfordringer for dem der skriver ind. Her er der rigtig meget god inspiration og hente, men det kan også være andre boligmagasiner fra f.ek.s møbelhuse, designhuse, gør-det-selv blade osv.

Det gode ved boligmagasiner er at de ofte dykker lidt længere ned i teorierne bag indretning og møblernes design osv.

Gå på opdagelse i andres hjem

Alt det du kan finde på nettet, i boligmagasiner osv. kan til tider virke lidt “opstillet” og kunstigt, og du tænker måske at det ikke giver dig et realistisk billede af virkeligheden.

En anden mulighed er så at gå på opdagelse i andres hjem. Tag evt. ud og kig på nogle boliger der er til salg osv, eller se billeder af udlejningshuse og sommerhuse.