Mangler du inspiration til din stue? Kig med her

Selvom du måske har mange idéer om, hvordan din stue skal se ud, så er det bare som om, at det hele bliver tusinde gange sværere, når du skal til at træffe beslutninger. Det kan være, at du også bekymrer dig om risikoen for, at du kommer til at fortryde, og du vil helst ikke til at skulle lave alting om. Men det er også vigtigt at træffe nogle valg, dog er det klart, at det er godt at genoverveje og bruge lidt ekstra tid. Det gælder især et værelse som stuen, hvor I alle kommer til at tilbringe meget tid.

Brug meget tid ude i butikker

En nem måde at finde ud af helt konkret, hvad du synes, der fungerer, og hvad der ikke fungerer for dig, er at tage ud og kigge i butikker. Det er meget svært helt at forestille sig, hvordan det kommer til at se ud i din stue, før den egentlig står der, og det kan godt være det, der gør tingene lidt kompliceret. Men med f.eks. sofaborde kan det være lidt nemmere, da du kan forestille dig din sofa, og så kan du se, om det matcher.

Det er også en god idé at kigge rundt i onlinebutikker, så du kan se, hvad der er for noget udvalg – se alle sofaborde på vidaxl.dk.

Hvilke farver?

Det kan være svært i sig selv at vælge møbler ud til stuen, men det kan være endnu sværere at finde ud af, hvilke farver alting skal være. Det gør det tusinde gange sværere, og det er mange beslutninger at træffe. Det kan være lidt nemmere at finde ud af udseende og farver på sofabordet, når du endeligt har besluttet dig for din sofa. Sofaen fylder en stor del af en stue, så det kan være en god idé at tilpasse sofabordet.