Sådan skaber du nemt forandring i din bolig

Er din bolig blevet træt i udtrykket, og keder du dig over synet, der møder dig, når du færdes i dit hjem? Det kan tyde på, at din bolig trænger til en grundig overhaling. Og i det tilfælde er du landet det helt rigtige sted. Her får du nemlig et par gode idéer til, hvordan du kan skabe forandring i din bolig.

Mal væggene – måske i en ny farve?

De klassiske, hvide vægge har det med at blive medtaget med tiden. Er det længe siden, væggene sidst er blevet malet, er det altså en forholdsvis nem måde at skabe stor forandring på. Synes du, din bolig trænger til et helt nyt look? Så kan du vælge en helt anden farve til væggene. Vil du gerne skabe noget dybde og gøre indretningen mere unik, kan du vælge en kontrastfarve til en væg eller to.

Når du har besluttet dig for en farve, skal du i gang med at male. Vi kan vist hurtigt blive enige om, at det er en ret så kedelig aktivitet at male. Med en god lydbog i ørerne bliver det dog lige en tand sjovere, og du er færdig med at male, før du ved af det.

Ryk rundt på dine møbler

Der findes også nogle smarte løsninger til dig, der har et stramt budget. For eksempel kan du skabe stor forandring i din bolig ved at rykke rundt på møblerne i et rum. Du kan placere sofaen et nyt sted, dreje spisebordet om eller stille dit fjernsyn andetsteds – mulighederne er altså mange, men fælles for dem alle er, at de giver din bolig et nyt udtryk.

Det gode ved lige netop denne løsning er, at det er helt og aldeles gratis at rokere om i hjemmet, om end det kan koste lidt sved at rykke rundt på alle dine møbler.