Skab hygge i stuen

I de mørke vintermåneder er det godt med noget hygge i stuen. Det er ofte familiens samlingsrum, og det vil være mere attraktivt at opholde sig i stuen, hvis det er hyggeligt. Der er mange måder et rum kan gøres hyggeligt på, og det kan gøres meget billigt og nemt. Måske har du endda mange af tingene i dit hjem i forvejen. Nedenfor er samlet et par råd til, hvordan du kan gøre din stue mere hyggelig.

Køb et sofatæppe

Det er rart at krybe ind under et tæppe til sofaen efter en lang dag, og det skaber noget ekstra hygge. Udover at det er både dejlig varmt og hyggeligt, kan det også skabe noget hygge til et rum at der ligger et pænt tæppe. Et tæppe til sofaen kan købes i rigtig mange forskellige farver og størrelser, og det kan købes så det passer netop til din sofa, og til din stue. Hvis i er en stor familie er det for eksempel muligt at købe et stort tæppe, så alle kan krybe sammen under tæppet fredag aften, eller bare når der er mulighed for det. Derved kan det altså betale sig at investere i et hyggeligt tæppe, som både er rart og pænt at have til at ligge fremme.

Tænd levende lys

En lille ting, som har en stor effekt, er levende lys. Det spreder et dejligt lys rundt i rummet, og det skaber en virkelig hyggelig stemning. Når de levende lys tændes, og de større lys i loftet slukkes, breder der sig en ro og en stemning der får en til at slappe af. Derfor kan det være en god ide at anskaffe sig nogle stearinlys, og nogle lysestager de kan stå i. Det er muligt at få både store og små lysestager, alt efter hvor man ønsker at de skal stå, og de kan også være flotte.