Det perfekte gulvvalg til børneværelset

For mange børn er det meget vigtigt og en stor ting, at have deres eget værelse. Et sted hvor de kan opbevare alle deres ting, deres eget legetøj og deres egen seng – at kunne lukke døren og få en stund for sig selv. Når børneværelset skal indrettes, er det i høj grad nødvendigt at lytte til sit barn og tilpasse det deres interesse. Skal der være en stor plakat af Paw Patrol eller måske et Frost gulvtæppe? Alt på værelset hører hjemme for at passe til barnets behov. Gulvet på værelset er ingen undtagelse.

Når der skal vælges gulv til børneværelset, er det et velkendt faktum, at det skal være nemt at gøre rent. Det skal være slidstærkt og modstandsdygtigt. Under leg kan det hurtigt gå vildt for sig og derfor er det godt at have et gulv mod slitage.

Gulvene skal også være nemme at rengøre. Der kan ske uheld med små børn og der kan spildes alverdens ting på gulvet. Her er det godt med et vedligeholdelsesfrit gulv, hvor du blot behøver at vaske det for at få saftevand og chokolade krummer væk. Selvom gulvtæpper og trægulve kan have sin charme på et børneværelse er de meget svære at vedligeholde. Et vinyl- eller laminatgulv er begge modstandsdygtige og passer perfekt til børneværelset. De kan klare strabadserne med fingermaling, saftevand og pottetræning.

Når der skal indrettes til børneværelset, kan det virke fristende at gå all-in med farver, men et simpelt laminatgulv eller vinylgulv giver et perfekt lærred hvorpå du kan indrette med gulvtæpper og møbler. Dette gør også værelset mere tidløst, som passer godt når barnet bliver større. Står du og skal renovere børneværelset og er det svært, at finde ud af hvor du skal starte? Begynd på gulvhaandvaerk.dk, hvor du kan finde gulve til netop dine behov og ønsker.