Hvor kan jeg finde alt til mit badeværelse?

Hvis du er på udkig til nyt interiør, tilbehør og indretning til dit badeværelse, så er www.flottebade.dk/ et rigtigt godt sted at kigge. Her finder du nemlig alt, hvad du har brug for til et nyt badeværelse.

Hvad har man brug for på et badeværelse?

Det er selvfølgeligt forskelligt, hvad de enkelte har brug for og ønske om at have på sit badeværelse. Vi har ikke alle sammen de samme behov og brug for de samme funktioner på vores badeværelser.

Hos FlotteBade.dk, finder du alt, hvad man kan tænke sig til indretning på badeværelset.

Bruseglas: Vi har et stort udvalg af forskellige bruseafskærmninger i glas. En stor variation i former, glastyper og profilfarver, så der findes noget til enhver stil og indretning. Mange af vores bruseafskærmninger kan oven i købet tilbydes på specialmål, ligesom vi tilbyder både opmåling og montage af bruseglas.

Badekar og Spabade: Der er stadig mange, som installerer et badekar, eller et spabad på sit badeværelse. Det er et skønt indslag til wellness og afslapning i en travl hverdag og børn vil elske at have at kar, at boltre sig i.

Armatur / vandhaner: Her findes et stort udvalg i forskellige designs og overflader. Farver, som messing, sort og kobber, er særdeles populære og der er mange som vælger samme overflade på alle armaturer i hele huset, som køkken, bruser, baggang osv.

Toiletter: Her er et produkt, som har gennemgået en stor udvikling i de senere år. Der er kommet rengøringsvenlige overflader, modeller uden skyllerand, eller de såkaldte dusch toiletter, hvor man kan skylle sig med vand, som afslutning på sit toiletbesøg.

Badtilbehør: Med det badeværelsestilbehør man vælger, kan man på en enkle måde skabe det udtryk man ønsker på sit bad. De forskellige former, farver og overflader giver dig mulighed for at tilpasse det fuldstændigt til din egen stil.

Af andre populære produkter, kan vi nævne; Spejle med lys, Badmøber, Sauna, Bænke, Håndvaske, håndklædetørrer og meget mere.