Sådan kommer du på din drømmerejse i Danmark

Mange tænker nok ved ordet ”drømmerejse”, at de skal udenlands for at opleve eksotisk natur, høje temperaturer eller blændende, hvide snelandskaber i Norge. Det behøver dog ikke være så direkte. Man kan faktisk uden problemer tage på sin drømmerejse lige uden for ligusterhækken.

En ferie i hjemlandet – hentet ind fra udlandet

Dette tilbyder perbcars. En ferie uden at skulle træde en millimeter over grænsen til Tyskland er nem at skaffe. Med flexleasing er det nemmere, end du nogensinde ville have troet. Flexleasing giver dig mulighed for at lease din drømmebil – oftest brugt, men det har vel ingen betydning, så længe bilen er den rigtige. Den hentes ind fra udlandet, præcis som du ønsker, og derefter er dit eneste ansvar at betale for registreringsafgift og værditab for leasingaftalens periode. Når leasingperioden er ovre, afleverer du den blot tilbage til forhandleren, og da er bilen ikke længere dit ansvar.

Tilbring tiden med andre mennesker

Hvilken drømmerejse ville det så blive, tænker du måske. Men det ville blive en drømmerejse, fordi du længe har drømt om at køre med fuld fart på motorvejen og vind i håret i netop den bil. Dette ville gøre denne drøm til virkelighed. Betyder det så noget, hvorvidt man kommer til Grækenland denne sommer eller ej? Højst sandsynligt ikke. På denne måde kan du desuden nyde ferien med både familier og venner, som også er hjemme. Tænk, hvor stolt du kunne føle dig i din leasede bil, hvis du kom trillende ind i dine venners indkørsel og parkerede bilen bag deres slidte familiebil.

En væsentlig fordel

Særligt for flexleasing er også, at det ikke er påkrævet at betale fuld registreringsafgift i Danmark, da den ikke skal være her for evigt. Selvom det er svært at tage afsked igen, sparer du pengene til en anden drømmerejse.