Skal din næste bil være en elbil?

Du har sikkert lagt mærke til den verdensomspændende fokus, der er på vores allesammens miljø og klima. Det kommer nok heller ikke bag på dig, at der arbejdes på at udfase benzin- og dieselbiler. Der skrives ofte om den elbil fremtid, som mange håber på, da elektricitet kan produceres uden brug af olie. Udviklingen af nye og bedre eldrevne køretøjer går stærkt. Det er jo allerede en populær biltype, som ikke ser ud til at blive mindre eftertragtet i fremtiden. Er du klar til at blive elektrificeret? Her kan du læse flere gode argumenter for at vælge el som drivkraft: https://www.eon.dk/privat/strom-til-din-elbil/overvejer-du-elbil.html

Udvalget af attraktive modeller vokser

Overvejer du og din familie en elbil fremtid, så kommer der heldigvis et voksende antal eldrevne bilmodeller fra alle de førende bilproducenter. Der findes efterhånden elbiler i flere forskellige prisklasser, lige fra dyre luksus mærker til små økonomivenlige udgaver. En elbil er derfor en realistisk mulighed for alle dem, som er på markedet for et nyt køretøj.

Er det et praktisk valg?

Et spørgsmål mange sikkert vil stille sig selv. For mange vil svaret helt sikkert være ja. Dog er der måske flere hensyn, som du bør have i tankerne, når du overvejer din nye elbil fremtid. Hvad er dit kørselsbehov? Hvor langt skal du køre? Er det muligt at ”tanke” el, inden du kommer hjem igen? I takt med at netværket af opladestandere opbygges og udvides, så er der heldigvis grund til færre bekymringer omkring hvor langt bilen kan køre på en opladning. Endnu findes der ikke lige så mange ladepunkter, som der findes almindelige tankstationer med benzin, men det varer næppe mange år, før det også bliver en realitet. Allerede nu eksisterer der flere strømudbydere med store netværk af ladestandere fordelt over hele landet. De er dog ofte koncentreret omkring større byer med mange bilister.