Tips og tricks til din private klinik

Det er en stigende tendens i det danske samfund, at behandlere indenfor forskellige områder vælger at oprette deres klinik i deres private hjem. Går du med en lignende tanke, er du altså langt fra den eneste, og der er da også flere fordele ved denne behandlingsmodel. Det kan dog føles en anelse uoverskueligt at give sig i kast med at oprette din egen hjemmeklinik – særligt hvis du ikke ved, hvor du skal starte. Der er mange ting, der skal tages højde for, for at din private klinik kan blive succesful. Nogle af disse ting kan du læse mere om i de følgende to afsnit.

Det nødvendige behandlingsudstyr

Første afsnit handler om det nødvendige behandlingsudstyr. Det er en nødvendighed, at din hjemmeklinik er lige så konkurrencedygtig som resten af byens klinikker. Derfor skal du have investeret i det nødvendige udstyr, og her er der stor forskel fra erhverv til erhverv, hvad der kræves. Arbejder du som massør, fysioterapeut, kiropraktor med mere skal du eksempelvis investere i mere udstyr, end hvis du er osteopat. Derudover skal du også have købt nogle mere generelle ting, sådan så dine kunder får et indtryk af, at de kommer ind i en professionel og velfungerende klinik og ikke bare et privat hjem, hvor der står en massagebriks. Det kunne du eksempelvis gøre ved at købe en skrank. På skranken kan du have en række foldere eller brochurer, eller du kan bruge skranken til check-in. Køb skranke her.

De praktiske dele af modellen

Udover skranke og behandlingsudstyr skal du også tænke i mere praktiske baner. Hvordan skal dine kunder betale? Hvor skal de vente henne, indtil det er deres tur? Er der parkeringspladser i nærheden? Alle disse småting er ikke afgørende enkeltvis, men de er alligevel med til at bidrage til din kundes samlede indtryk af din private klinik.