De mest essentielle elementer i dit soveværelse

Du er måske ved at indrette dit nye soveværelser, eller bare genindrette det gamle. Du mangler inspiration til, hvilke elementer, du gerne vil have til at indgå i soveværelset, og måske har du egentlig heller ikke så meget plads at gøre med, hvilket ofte ikke er den bedste inspirationskilde. Der er dog nogle gode fifs og tricks at hente, når det kommer til indretningen af dit soveværelse.

Kvadratmeterudnyttelse og en god seng

Du har valgt det mindste værelse i huset som soveværelse, fordi du alligevel tænker, at det er der, du skal tilbringe færrest vågne timer. Det virkede som en god idé, men nu ved du pludselig ikke, hvor du skal gøre af alt dit tøj, sko og tilbehør.

Et klædeskab med skydelåger er pladsbesparende og gør det også nemt at gemme eventuelt rod og kaos væk med en flot, ren facade. Ellers kunne du overveje at hænge en tøjstang op i dit loft, hvorpå du kunne hænge dit bøjletøj og have tilhørende kommoder under, hvor resten af tøjet kan ligge pænt foldet sammen.

En god og komfortabel seng er selvfølgelig et must i ethvert soveværelse. Med Dunlopillo passion boxmadras er du garanteret en kvalitets boxmadras, som holder i lang tid og er fantastisk at ligge på.

Rolige farver og hyggelige billeder

Bare fordi at soveværelset ikke som oftest er det rum i huset, hvor du vil invitere dine gæster med ind, betyder det ikke, at du skal gå ned på design og stil i soveværelset. Udforsk med mørkere toner på væg og i loft, som indbyder til ro og hygge og beklæd dine vægge med smukke billeder – måske nogle du selv har taget eller er med på, så du kan blive mindet om gode oplevelser med familie og venner som det sidste, inden du lægger dig til at sove.