Er du lige flyttet ind? Start renoveringen her

Når du køber en bolig, er der ofte mange ting og projekter at ordne, før den bliver, præcis eller i nærheden af, hvad du drømmer om. Det er både inde og ude, at mange boliger trænger til en opfriskning, hvis de skal få det moderne look, hvilket er populært at gå efter.

Tagudskiftning

Taget har en betydelig indflydelse på vores førstehåndsindtryk af et hus. Er tager falmet i farven, fyldt med alger, og ser det faldefærdigt ud, tænker man ikke umiddelbart, at huset indeni er af særlig kvalitet eller yderst moderne. Det kan vi derimod nemt komme til at formode, hvis taget for eksempel er et vedligeholdt skifertag – se her for at få yderligere vejledning om et sådant tag: https://www.dansktagbyg.dk/skifertag.

Et skifertag har en holdbarhed, der svarer til mere end 100 år. Der er dermed rimelig sandsynlighed for, at der vil gå meget længe, før nogen nogensinde behøver at overveje at skifte taget igen. Det kan du desuden få gavn af, hvis du i fremtiden vil sælge huset igen.

Farvetema

Mange vælger bevidst at køre et gennemgående farvetema inde i deres bolig. Dette er da bestemt også forståeligt, fordi der hermed er en rød tråd, som naturligt leder en gennem huset eller blot boligen, uden at man forvirres eller forstyrres af malplacerede elementer og/eller farver.

Dette betyder dog selvfølgelig ikke, at du ikke kan være lidt fantasifuld mht. din indretning, hvis ikke det må se utraditionelt eller underligt ud. Det kan nemlig sagtens give et friskt pust og pift til boligen, at der eksempelvis er en enkel væg eller to, der er malet i en komplet anden farve end de resterende.

I juletiden har du for eksempel også muligheden for at pynte op til jul med hyggelige nisser osv., hvilket med sikkerhed kan øge hyggen i dit hjem – selv hvis du lige er flyttet ind.