Giv din boligindretning ekstra kant med den rette belysning

Ude godt, men hjemme bedst. Efter en lang dag skal det være rart at komme hjem, og her hjælper den rette boligindretning utroligt meget. Det er vigtigt, at du føler dig hjemme, så din boligindretning bør reflektere din smag og være indbydende.

Et vigtigt aspekt er belysningen, idet den spiller en stor rolle i, hvilken stemning der er i et rum. Derfor finder du her tre tips og tricks til, hvordan du kan give din boligindretning et friskt pust med belysning, så din bolig bliver endnu mere behagelig at vende tilbage til. Læs videre, hvis du er interesseret i at lære mere.

1. Vær ikke bange for at vise din personlighed frem

Det er dig, der bor der, så du behøver ikke skjule din personlige smag i din boligindretning. Derfor er det en god idé at vælge lamper, som reflekterer din stil, så du er sikker på at komme hjem til et sted, som føles som dit. Således behøver du ikke tænke for meget over, hvad andre gør med deres belysning, så længe din belysning gør dig glad og får dig til at føle dig hjemme.

2. Vælg lamper med spændende designs

Det hele behøver ikke være neutralt. Selvfølgelig kan det virke overvældende, hvis alle lamperne i dit hjem er dristige og iøjnefaldende, men på den anden side skader det heller ikke at have et par lamper med et interessant udtryk.

Du kan eksempelvis vælge en lampe i spændende farver såsom blå, rød eller grøn. På den måde kan du bringe mere farve ind i din indretning og få den til at virke mere levende. Derudover kan du gå efter spændende designs såsom en Illumin-lampe. Denne lampetype findes i en masse variationer, men de har tilfælles, at de leger med former og struktur.

3. Eksperimentér, eksperimentér, eksperimentér

Når det gælder boligindretning, er der ikke noget, der er rigtigt og forkert. Derfor bør du ikke holde dig tilbage fra at eksperimentere, så du kan finde ud af, hvad der fungerer bedst i dit hjem.

Der er mange måder du kan lege med belysningen i dit hjem. Eksempelvis kan du eksperimentere ved at komplimentere lamper med hinanden ved at placere dem tæt sammen med andre lamper i forskellige størrelser eller farver. Dette kan tilføj mere dimension din boligindretning, fordi dette giver et livligt udtryk.

Flot og funktionel belysning i dansk design

Er du vild med dansk design, stilrene linjer og et moderne udtryk, bør du gå på opdagelse i Dyberg Larsens store udvalg af lamper. Dette belysningsbrand byder dig velkommen til et univers af lamper med en klassisk skandinavisk stil, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Leder du derfor efter stilfuld og praktisk belysning, kan du ikke gå galt i byen med Dyberg Larsen.