Hvor mange flyttekasser skal jeg købe?

papkasse-flyttekasse-kontor-rajapack-raja-pack

Hvor mange flyttekasser skal jeg købe?

Skal du snart til at flytte? Fra lejer lejlighed til købt hus? Eller fra mor til studiebolig? Du har sikkert en fin idé omkring hvor mange papkasser du har behov for, men du kan blive overrasket efter de første fem er pakket ned. Papkasser er besværlige at holde på når man kan bære dem hjem på fod eller via det offentligt. Selv i bilen kan de fylde for meget. Så man ønsker ikke at tage ud og købe dem i flere omgange og naturligvis ikke have for mange ubrugte. Det kan være svært at se med det blotte øje hvor mange du mangler, men nogle hjælpemidler kan besvare dette spørgsmål.

”Jeg har jo ikke så mange ting”

Det er en sætning du sikkert har sagt, hvori et familiemedlem ruller øjne fordi det ikke helt er sandheden. Det kan være svært at vurdere hvor mange papkasser man har behov for. Måske havde du kun brug for 8 stk. dengang du flyttede for 6 år siden, men du har jo købt flere ting til hjemmet i løbet de år. Man tror måske at flere års træning med tetris spillet i 90’serne gør at du kan sørge for at der er plads til alt. Men nogle gange er en vandkoger for høj eller en opbevaringskurv for bred.

Rygtet siger
Rygter, røverhistorier, ”min bedstefar sagde”. Mange tips har igennem generationer givet os en idé til hvordan man løser en opgave, typisk indenfor hjemmet. Men man siger at et kvadratmeter udgør én flyttekasse. Så derfra kan du får en idé til hvor mange papkasser du burde investere i.

Beregneren tænker for dig
”Tak lommeregner. Du har gjort min hverdag nemmere”. Hvis første svar ikke tilpasser dig, kan du prøve et website som beregner hvor mange papkasser du får brug for. Disse beregner tager som regel udgangspunkt i kvadratmeter af huset, antal personer og antal af møbler.