Papkasser i kvalitet til forsendelse

papkasser-til-forsendelse-kvalitet-raja-pack

Papkasser i kvalitet til forsendelse

Papkasser som bruges ud til dine kunder som forsendelses emballage har den vigtige egenskab, at indholdet er godt sikret. Papkasser til forsendelse er med til at sikre at indholdet kommer uskadt frem, både hvis det er en emballage eller til flytning. Du sikrer din pakke bedst ved, at papkasserne passer bedst muligt til de vare du skal sende og ved at vælge en type kasse, som er særligt beregnet til forsendelser. Det er også meget vigtigt, at du vælger en i en størrelse, som passer til dét du skal sende, sådan undgår du lettest unødig skade på indholdet i papkasserne. De skader der oftest kommer sker ved at indholdet glider for meget rundt inde i papkassen. Dette undgår du lettest ved at vælge den type kasser, som passer bedst.

Skræddersyet papkasser

Ud over standard foldekasser har RAJA en række andre typer papemballage. Disse typer af emballage er kendetegnede ved at være fremstillet til nogle specielle behov, som så med tiden er blevet en standard. Bedste eksempel er postæskerne, som er udviklet efter postens krav til mål og med plads til adresse mm. Mange af disse passer med postens tidligere max mål. I dag bruges postæsker ofte til forsendelser med små eller mindre produkter. Postæskerne giver også et mere eksklusivt look, da de er lukket uden tape og minder om en skattekiste når de åbnes med låget. Mange bruger postæsker til at skabe en oplevelse for modtager. Postæsker fra RAJA er også angivet med mål i L x B x H i mm.

1 eller 2-lags papkasser

Der findes 2-lags papkasser med dobbelt bølgepaplag er eksempelvis ekstra stærke, så de kan klare de tunge produkter og beskytter samtidig mod stød og slag. Du kan også vælge en 1-lags papkasse og supplere med kassefyld, hvis dine ting er skrøbelige, eller bare ikke fylder kassen ud.