Sjove julelege for børn og voksne hjemme hos dig

Når julen er over os, bruger de fleste mennesker en masse tid med familie og venner. Julen er derfor en hyggelig tid for både børn og voksne. Er du derhjemme i juletiden, og mangler du noget at lave? Her finder du sjove julelege for både børn og voksne.

Julequiz

En julequiz er den perfekte juleleg. Der kan være spørgsmål i forskellige sværhedsgrader, så både børn og voksne kan være med. Quizzen kan handle om alt mellem himmel og jord, så det behøver ikke nødvendigvis at være julespørgsmål. Du kan selv finde på spørgsmål, eller du kan finde spørgsmål på nettet. 

Stopdans med julemusik

Du har sikkert prøvet at lege stopdans før, da du var barn. Dog kan både børn og voksne hygge sig med denne leg sammen. I juletiden kan du sætte julemusik på, og så kan I ellers gå i gang med at se, hvem der løber med sejren. Du kan bruge en computer, en bærbar højttaler eller en iPad Pro til at spille julemusikken. Det kommer an på, hvad du lige har ved hånden.

Find pebernødden

Find pebernødden er en sjov og underholdende leg. Legen kræver ikke andet end pebernødder, og det har de fleste derhjemme i julen. Du skal blot gemme en pebernød et eller andet sted i hjemmet. Herefter skal dit barn eller en anden finde pebernødden. Du kan gemme pebernødden lige præcis, hvor du har lyst til. Det bliver kun sjovere, hvis den ikke bare sådan lige kan findes.