7 uundværlige ting til terrassen

Selvom sommeren så småt er ved at lakke mod ende, så er der stadig god tid til at få det optimale ud af terrassen. Du kan stadig nå at få en masse gode stunder derude – og ellers kan du så småt begynde at forbedre dig til den næste sommerperiode, så du er sikret, at din terrasse står knivskarpt. Herunder får du opridset 7 musthaves, som skaber en fremragende terrasse, hvor du kan mange nyde af døgnets timer.

  1. Nogle gode og behagelige havemøbler. Samtidig med det skal de også være praktiske, så de kan holde til al slags vejr.

  2. Flotte krukker med skønne og farverige planter samt blomster. Ingen terrasse uden blomster. Vælg gerne nogle, som både kan holde til at stå udenfor i sommerhalvåret og vinterhalvåret.

  3. Udvælg en god parasol, så du altid kan få lidt skygge, når solen står på sit højeste. Parasollen kan samtidig også være med til at dække for både regn og blæst.

  4. Husk belysningen. Når mørket falder på, så er det utrolig hyggeligt at tænde op for stearinlysene. Hav gerne nogle store lanterne stående på fliserne, og små lyskæder hængende rundt omkring.

  5. En grill eller bålfad. På denne kan du altid grille en god pølse eller riste en skumfidus. Der er næsten intet mere hyggeligt end at tænde op grillen, når vejret tillader det. Inviter dine gæster over på lækre bøffer og grøntsagsspyd.

  6. Anskaf dig en terrassevarmer. På denne måde forlænger du også perioden, hvor du kan sidde udendørs og hygge med en god bog eller drink. Det sikrer dig en god og effektiv varme. Suppler gerne med dejlige varme tæpper for hyggens skyld.

  7. Invester i en dejlig hængekøje eller solseng. Her kan du for alvor slappe af med fødderne oppe. Du kan nyde solens stråler, mens du ligger behageligt og lytter til en god podcast eller lydbog.