Bålplads – det hyggeligste samlingssted

En bålplads er noget af det ultimative hyggeligste. For mange vil det formentlig bringe tankerne tilbage til gode stunder med skoleudflugter, spejderture og shelterture med vennerne. Disse gode stunder og minder kan du faktisk bringe ind i din egen have med et bålfad.

Over et bålfad kan du lave fremragende mad. Og samtidig er det et utroligt hyggeligt projekt at lave sammen med familien og vennerne.

  • Lav nogle lækre og sprøde pandekager/vafler over bål. De får en helt speciel smag, og er noget som både kan gøre børn og voksne glade.

  • Du kan også lave nogle skønne og varme gryderetter. Start i god tid og lad dem stå i flere timer, så de tager en god smag til sig. Nyd varmen fra bålet imens.

  • Grill nogle pølser. Det klassiske måltid over bål – og dette er med god grund. Pølserne bliver nemlig supersprøde. Lav gerne et snobrød til, og du har et skønt måltid.

  • Rist nogle skumfiduser. Intet bål uden skumfiduser. Dette skal til, og er den perfekte afslutning på et godt måltid.

Skab hygge med et bålfad

Et bålfad skaber en helt speciel hyggelig stemning. Samtidig er fadet med til at gøre bålet mere sikkert, da du ikke skal være bange for, at der pludselig går ild i græsset eller til de tørre omkringliggende blade. Samtidig kan du flytte rundt med det lige præcis som du har lyst til. Tag det med hen til terrassen og skab varme i de kolde måneder. På denne måde får du også det optimale ud af din terrasse, som pludseligt kan bruges hele året rundt.

Bålfad har samtidig den store fordel, at det udvikler langt mindre røg end et egentligt bålsted. Samtidig holder det også bedre på varmen, og er derfor optimal til at tilberede mad. Et bålfad vil både skabe stor begejstring hos børn og voksne.