Indret en skøn terrasse

Terrasse

Om sommeren er det bare skønt at sidde og nyde vejret på terrassen. Du kan sidde alene og læse en god bog, eller du kan hygge med venner og familie. 

Terrassen er det perfekte sted lige meget, om du har brug for en afslappende stund alene, eller om du vil være social. Men for at du kan nyde din terrasse på bedste vis, bør du tænke over indretningen. Så hvad har du egentligt brug for på terrassen?

Diverse møbler

På enhver terrasse er det en fordel med forskellige former for havemøbler. Du bør i hvert fald have et bord og flere siddepladser. Hvis der er plads til det, kan du vælge at lave et område til spisning samt et område til afslapning.

En markise

Det er rart at kunne sidde i skyggen sommetider. Det er der mulighed for, hvis du eksempelvis køber en markise. Mangler du en markise, kan du blandt andet overveje at kigge nærmere på knækarmsmarkiser.

Belysning

Belysning er endnu en ting, som du bør have på din terrasse. Du bruger højst sandsynligt ikke kun din terrasse, når det er lyst. I sommermånederne er det skønt at sidde udenfor selv efter, at det er blevet mørkt.

Tæpper og puder

Sidst men ikke mindst er det en rigtig god idé at købe tæpper og puder til terrassen. Med de rette puder kan du sidde mere komfortabelt, og tæpperne kan sørge for at holde dig varm, når du sidder udenfor på en kølig sommeraften. Herved behøver du ikke at gå indenfor, hvis du begynder at fryse. I stedet kan du finde et lækkert tæppe frem.