Gode råd til dig som lejer eller kommende lejer

Bor du i lejlighed eller skal du til at flytte i en? Så er denne artikel noget for dig, her vil du nemlig kunne lære lidt om livet som lejer og hvordan du skal gebærde dig. Det er nemlig ikke altid lige til at blive lejer og slet ikke hvis det er i Københavnsområdet, men det finder du tidsnok ud af og bare det faktum at du er på denne artikel viser at du ønsker det bedst mulige resultat og et super godt engagement.

God ejendomsservice er vigtigt

Som lejer kræver det ikke kun at være gode venner med naboerne, du skal også tænke på din varmemester eller vicevært. Det er dem der hjælper dig med små reparationer og med flotte arealer og for at falde i god jord hos dem kan du selv yde en indsats. For eksempel ved at rydde op efter dig selv eller fjerne tingene fra opgangen når der skal vaskes trapper. Det er vigtigt med et godt fællesskab mellem alle parter, på den måde bliver det nemlig et godt sted at bo og være. Bliver dine gårdmænds hænder for fulde kræver det nemlig hjælp udefra og dette kan skabe mange problemer, er uheldet ude vil det være en god idé at se på mulighederne for ejendomsservice i København.

Et godt fællesskab med de andre beboer

Udover det gode forhold med viceværten, så er det også vigtigt med det sociale og det fællesskab du bliver eller er en del af. Du tænker måske over hvorfor det er så vigtigt, det er jo ikke et bofællesskab. Det har du til dels ret i, men du bor tæt op og ned af andre mennesker og selvom i har separate lejemål med eget køkken og bad, deler i måske opgang eller andre fællesarealer. For at du bedst muligt kan byde ind til dette fællesskab er det vigtigt at du følger den enkelte afdelings husorden, men det er ikke altid helt nok specielt ikke hvis du er typen der godt kan lide at holde fester eller hvis du har børn. I lejeboliger er der nemlig som regel meget lyt og du vil derfor til dels blive til gene for dine naboer, medmindre du gør dit for et godt fællesskab og dette kan være at hjælpe fru Nielsen ind med varer eller hilse høfligt på din underbo. Det indebærer ikke kaffedates hver søndag morgen, men det kunne da være hyggeligt.