Skal du have nye vinduer? Det skal du vide

Hvis du har nogle gamle og slidte vinduer, er nogle nye vinduer på mange måder en god investering. Nye vinduer sikrer nemlig blandt andet, at din bolig bliver bedre isoleret og mere tæt.

Hvis du overvejer at skifte dine vinduer, er der dog nogle forskellige ting, der er gode at tænke over inden.

Overvej om det er nok med en reparation

Når du overvejer at skifte dine vinduer, skal du først og fremmest vurdere, hvor meget dine vinduer trænger til det. I nogle tilfælde er det nemlig nok med reparation fremfor en total udskiftning. Vinduer er ikke billige, så hvis det er rigeligt med en reparation, er det en god løsning.

Måske det er nok at behandle dine vinduers træværk, skifte nogle tætningslister eller udskifte et lag glas. Hvis du er i tvivl om, hvor slidte dine vinduer er, er det altid en god idé at spørge en professionel til råds.

Find nogle vinduer der passer til dit hus

Hvis du vælger at udskifte dine vinduer helt, skal du finde ud af, hvilke vinduer du gerne vil have. Når du vælger vinduer, skal du altid tage din bolig med i betragtning. Det er nemlig på den måde, du bedst finder nogle vinduer, der passer til din bolig. Hvis du vælger nogle vinduer, der ligner dine gamle, er du sikker på, at de passer til din bolig, men det kan også være, at du gerne vil prøve noget nyt.

Hos Bango finder du et bredt udvalg af vinduer. Besøg deres hjemmeside her.

Vælg nogle vinduer af god kvalitet

Der er stor forskel på kvalitet inden for vinduer, så det handler om at finde nogle, der er af god kvalitet. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, men det er f.eks. godt at kigge på, hvor stor en andel kernetræ, der er i et vindue. Jo mere desto bedre kvalitet.