Gør det nemt for dig selv at bruge værktøjer udendørs

Det nemme ved at udføre arbejde med elektriske værktøjer indendørs er, at der er stikkontakter alle vegne i de fleste boliger. Dermed er det på ingen måde besværligt at finde en stikkontakt, hvorfra strømmen til apparatet kan føres gennem ledningen. Udendørs er det en anden snak, for der er strømadgangen mindre.

Rengør din bil uden kvaler

Der eksisterer heldigvis et redskab, der kan løse det problem for dig, så du aldrig mere behøver kæmpe med at bruge elektriske apparater med ledning udenfor, når du har brug for det: en kabeltromle. Har du eksempelvis planer om snart at rengøre din bil, er en af de opgaver, der hører ind under det projekt, støvsugning af køretøjet. Kabeltromle er her det apparat, som sikrer, at du ikke skal bøvle med at få strømmen til støvsugeren helt ud til bilen. En kabeltromle har en lang ledning med et stik for enden, som kan sættes til indenfor. Derefter kan ledningen rulles ud efter behov, og du kan sætte stikket på støvsugeren i en af stikkontakterne på din kabeltromle.

Se vores udvalg af kabeltromler, før du vælger en kabeltromle i blinde. Du kan nemlig både finde en kabeltromle med en ganske kort ledning og en med en 50 meter lang ledning. Undersøg på den baggrund, at ledningslængden såvel som alle andre detaljer på kabeltromlen er korrekte, inden du køber den.

Klip hele hækken uden besvær

Har du en hæk, der er mange meter lang, stående på din grund, kan det sikkert også være et hyr at klippe den årligt, hvis ikke du ejer en kabeltromle. Med en sådan vil du ikke skulle bekymre dig om, hvor mange meter hæk du kan klippe, før hækkeklipperen ikke længere kan få tilført strøm. Vil du gerne komplet af med den bekymring, kan du som alternativ købe en ledningsfri hækkeklipper.